top of page

Oprichting Fietsmaatjes Breda

Ongeveer drie weken geleden heeft Notaris Seydlitz, als eerste sponsor van de stichting, de akte FietsmaatjesBreda doen passeren.



FietsmaatjesBreda is een stichting dat zich ten doel stelt ouderen en mensen die niet in staat zijn zelfstandig te fietsen, vanwege een beperking in bewegen, zien, horen of cognitie samen met een vrijwilliger (Maatje) een fietstocht te laten maken op een duo-fiets met elektrische trapondersteuning.

Gasten en vrijwilligers worden door dit contact betrokken bij het maatschappelijk gebeuren. Zij komen naar buiten en genieten van de natuur. Zij komen in beweging wat hun gezondheid ten goede komt en zij hebben vaak zinvolle gesprekken.


FietsmaatjesBreda zet zich met dit project in voor het gezond en actief blijven door inzet van duo fietsen. Dit draagt bij aan een positieve gezondheid, een goede kwaliteit van het leven en het verminderen van de zorgkosten.

U kunt het project steunen op verschillende manieren:

  1. Door een donatie op rekeningnummer NL56INGB0006806666 t.n.v. Stichting Fietsmaatjes Breda

  2. Door u als vrijwilliger aan te bieden om gasten te begeleiden op een duo fiets via e-mail: ton@fietsmaatjesbreda.nl

  3. Door ouderen en mensen die niet zelfstandig kunnen of durven fietsen aan te melden. Zij hebben vaak een duwtje nodig.

Stichting FietsmaatjesBreda

Valkenlaar 31, 4854 GR Bavel

KvK : 81803133

Comentarios


bottom of page