top of page

Over Fietsmaatjes Breda

Fietsmaatjes Breda is in 2021 opgericht door enthousiaste vrijwilligers. Bestuursleden en coördinatoren hebben allen hun eigen liefde voor fietsen, een liefde die zij ook anderen gunnen.

Peter Persoon is voorzitter: "Als je nog graag wilt fietsen maar dat niet meer zelfstandig kunt, dan biedt Fietsmaatjes de uitkomst"

 

Stan Verrest is penningmeester: "Voor de continuïteit stellen we ons als bestuur professioneel op".

Leon Ketelslegers is secretaris: "Vrijwilligerswerk is het mooiste wat er is en daar heb ik als secretaris gelukkig veel ervaring mee".

Bernard Drion is algemeen bestuurslid: "Maatschappelijk-relevante initiatieven zoals Fietsmaatjes doen hun best het leven aangenaam te maken".

 

Geert Schwering is technisch coördinator: " Ik krijg energie en word blij van de bijdrage die ik kan leveren door mensen uit hun isolement te halen en hun verhaal te laten doen."

Wil Bogers is coördinator: "Blijdschap, dankbaarheid en liefde ervaren van de gasten is wat wij voor elkaar weten te krijgen".

Adriën Struys is technisch coördinator: "Het zien van een mooie glimlach van iemand die weer iets kan ervaren wat in gedachten voor onmogelijk werd gehouden, daar doe ik het voor".

Sabrina Twiss is coördinator.

Ton Bakermans is coördinator: "Mijn motivatie is gewoon aardig voor elkaar zijn, want dat maakt een mens tot medemens".

Paul Vermeulen is coördinator

Joep Lindner is technisch coördinator

Sjaak van de Bergh is technisch coordinator

bottom of page