top of page

Over Fietsmaatjes Breda

Fietsmaatjes Breda is in 2021 opgericht door enthousiaste vrijwilligers. Bestuursleden en coördinatoren hebben allen hun eigen liefde voor fietsen, een liefde die zij ook anderen gunnen.

Peter Persoon is voorzitter: "Als je nog graag wilt fietsen maar dat niet meer zelfstandig kunt, dan biedt Fietsmaatjes de uitkomst".

Boyd Hendrikse is penningmeester: "Voor de continuïteit stellen we ons als bestuur professioneel op".

Leon Ketelslegers is secretaris: "Vrijwilligerswerk is het mooiste wat er is en daar heb ik als secretaris gelukkig veel ervaring mee".

Bernard Drion is algemeen bestuurslid: "Maatschappelijk-relevante initiatieven zoals Fietsmaatjes doen hun best het leven aangenaam te maken".

Raimke Groothuizen is algemeen bestuurslid: "De kracht van sociale overwaarde is een ander iets geven wat jijzelf kunt missen. Mensen verbinden en geluksmomenten stimuleren, daar gaat het hier om."

Geert Schwering is technisch coördinator: " Ik krijg energie en word blij van de bijdrage die ik kan leveren door mensen uit hun isolement te halen en hun verhaal te laten doen."

Wil Bogers is ondersteunend coördinator: "Blijdschap, dankbaarheid en liefde ervaren van de gasten is wat wij voor elkaar weten te krijgen".

Adriën Struys is technisch coördinator: "Het zien van een mooie glimlach van iemand die weer iets kan ervaren wat in gedachten voor onmogelijk werd gehouden, daar doe ik het voor".

Sabrina Twiss is coördinator.

Ton Bakermans is algemeen coördinator: "Mijn motivatie is gewoon aardig voor elkaar zijn, want dat maakt een mens tot medemens".

bottom of page